E sambata, in sfarsit liber, ma distrez, 20-April-2024, 13:14:49

Bun venit pe ZUZ

Treci acasa | Datele tale mai | Login
Welcome Fi un zuz
RSS
Apasa si tu jos
Cauta si vei gasi
Votezi sau nu
Zi parere site, fara suparare

Total voturi : 6
Statistici, deci ?

Total zuz si zuze 1
Zuzi in devenire 1
Zuz sau zuze 0
Azi suntem in ...
«  Septembrie, incepe sa se lase frig, nu imi place 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Directoare
Directoare
Contul tau zuz(o)
Pe alese,dupa plac
Clipuri de te ... pe tine de ras [1]
Adica eu iau filmulete de pe net , si le public aici. Tu frumos cu mouse-ul te duci pe play si daca razi bine, daca nu iar la fel :))
Compilatii, adica ... [0]
Cum adica ce? de unde compilatii ? Pai am de unde alege ca sunt o groaza pe net, le vezi aici, de ce sa le mai cauti ?
Happy fish ... cei mai tari [3]
"Pentru ca beau bere, ma trezesc in fiecare dimineata la 4.30 sa lucrez la site. Sunt Andutzuzu si administrez site-ul cu zuzi si zuze". Cuvinte remixate dupa clipul "Berea nu sufera de criza"
Muzica, ca, nu poate lipsi [0]
Ne place muzica, avem internet, deci avem youtube si putem posta clipuri muzicale. Hai sa postam si cate un videoclip mai recent asa ca nu e greu
Diverse, alte chestii [3]
DIverse clipuri, subiecte, dezbateri. Ceva mai tare decat fierul in orice caz
Cinema, trailere [1]
Filme mai adevarate nu gluma, aparute curand, sau mai avem de asteptat mult si bine pana apar
Umor romanesc [0]
Cum?? Normal ca exista si asa ceva, si e chiar tare cateodata. Gogule, ia mai fa ma tu oleaca ... chhhh chhhh
Accidente, dezastre, lupte, cazaturi, prosti cu caruta [0]
Oare mai are rost o descriere? Titlul este destul de explicativ. Prosti o groaza, care cad, provoaca dezastre si fac accidente.
Animatie, desene animate [0]
Aici adauga tot ce e animat, de la Tom&Jerry pana la desene facute de astia tari pe calculator.
Interzis la birou [0]
Daca ai servici si esti stresat de ce se intampla pe acolo, adauga aici faze dastea tari de la birou .
Calatorii, natura, locuri vizitate [0]
Ai fost pe undeva si te-ai plimbat, bravo tie ce putem zice. Arata-ne si noua ca suntem curiosi
Contact
Sender's name *:
Sender's e-mail *:
Web-site:
Message subject:
Message text *:
Site rating:
Security code *:

Main » 2009 » Septembrie, incepe sa se lase frig, nu imi place » 30 » Up – un film superb, in culori, despre bucuria de a trai
22:39:03
Up – un film superb, in culori, despre bucuria de a trai
Sursa (www.raluk.ro)

- atmosfera & entertainment: 10/10

- regie: 10/10

- voci (actori): 9/10

- scenariu: 10/10

- montaj: 9/10

Nota IMDb: 8.9/10

Up este un film minunat, in opinia mea, unul dintre cele mai frumoase filme pe care le-am vazut in ultimii 2 ani. Un film facut cu suflet. Un film la care am ras in hohote , am empatizat, m-am amuzat si pe care de abia astept sa il mai vad odata. Departe de a fi un simplu desen animat amuzant, Up este un film dulce, de buna dispozitie, care isi propune sa ne ajute sa privim viata prin ochelari cu lentile roz.

Aventura vine atunci cand te astepti mai putin

Up este o aventura fantastica inovatoare, care reuseste sa iup desene animate 2009 film pixar walt disney edward asner christopher plummer pete docter bob peterson comediembine comedia, actiunea si drama intr-un film satisfacator solid si demn de a fi inscris in seria capodoperelor. Adancimile emotionale puternice ale filmului sunt ceea ce il face original si ceea ce ni-l apropie, facandu-ne sa il indragim.Aventura se poate intampla oricand, poate aparea oriunde si in orice situatie. Acesta este mesajul central al filmului Disney & Pixar.

Personajele din Up sunt amuzante, incredibil de haioase si de penibile intr-un sens dulce. Este foarte usoup desene animate 2009 film pixar walt disney edward asner christopher plummer pete docter bob peterson comedier sa empatizezi cu ele, in special cu Carl. Nu sunt personaje plate de desen animat, ci personaje destul de complexe, inspirate din viata reala. Carl este batranul ramas fara dragostea vietii sale, care uita sa isi traiasa viata, ramanand agatat de trecut. Totusi, chiar atunci cand crezi ca viata nu te mai poate surprinde si cand vezi clar incotro se indreapta, trebuie sa planifici sa fii surprins. Chiar in spatele rutinei zilnice a lui Carl, se ascunde marea aventura a vietii sale. Iar Carl va invata incetul cu incetul sa traiasca clipa si sa lase in spate lucrurile materiale agonisite de-a lungul unei vieti, lucruri care conteaza mult prea putin.

Un batran septuagenar mirosind a prune si un pusti cercetas de 8 ani in cautarea aventurii in America de Sud

Carl si sotia sa, Ellie, si-au dorit inca din copilarie sa o ia pe urmele celebrului exup desene animate 2009 film pixar walt disney edward asner christopher plummer pete docter bob peterson comedieplorator Charles Muntz si sa ajunga la Paradise Falls, un teren considerat disparut din America de Sud. Anii trec si cei 2 abandoneaza visul comun, construind in loc alte vise pe care lupta impreuna pentru a le materializa. Anii trec si Carl, septuagenar ramane fara Ellie. Hartuit de constructorii care-i inconjoara casa cu zgaraie-nori, Carl decide sa isi ia zborul cu tot cu casa, sustinut in aer de o multime de baloane multicolore. Planul batranului, care vrea sa-si tina si o promisiune facuta sotiei lui decedate, aceea de a explora lumea intreaga, are o singura hiba: in momentul “decolarii”, pe prispa casei lui se afla si un entuziast pusti de opt ani. Cei 2 pornesc in casa plutitoare in cautarea Paradise Falls si reusesc chiar sa ajunga aici. De aici inainte, vor avea parte de pericol, risc, prieteni si dusmani noi. Iar ceea ce urmeaza este deosebit de amuzant si neasteptat.

Despre regie si scenariu ce se poate spune?

Regizorul si scenaristul Up este Pete Docter, cel care a scris scenariul nominalizat la Oscar 200up desene animate 2009 film pixar walt disney edward asner christopher plummer pete docter bob peterson comedie9 al desenului animat Wall-E si pe cel al Toy Story, Toy Story 2 si Monsters, Inc si cel care a regizat Mike’s New Car si Monsters, Inc. Chiar faptul ca Docter este cel care a dat viata Up a fost si motivul pentru care am banuit ca nu poate fi decat un film foarte bun. Si iata ca nu m-am inselat. Din scenariul Up transpare aceeasi iubire de oameni pe care o resimtim si in scenariul Wall-E. Ingredientele principale sunt iubirea romantica idealizata si deosebit de dulce – iubirea perceputa ca a construi si imbatrani impreuna, a cladi vise si a te identifica cu celalalt -, prietenia dintre oameni si responsabilitatea fata de mediu. Up incearca sa prezinte obisnuitul si neobisnuitul intr-un acelasi scenariu fantezist si induiosator.

Co-rup desene animate 2009 film pixar walt disney edward asner christopher plummer pete docter bob peterson comedieegizor si co-scenarist este Bob Peterson, cel care a scris Ratatouille si Finding Nemo. La capitolul voci, il veti recunoaste in spatele personajului semi-malefic Charles Muntz pe Christopher Plummer, un octagenar deosebit de talentat in trecutul actoricesc. In cazul in care v-ati intrebat, in spatele personajului principal Carl Fredricksen sta vocea lui Edward Asner, un alt actor octagenar, la fel de simpatic ca si personajul sau animat.

Nivelul de excelenta al Walt Disney + Pixar

Creatorii Toy Story, Wall-E si up desene animate 2009 film pixar walt disney edward asner christopher plummer pete docter bob peterson comedieRatatouille ne-au obisnuit deja cu animatiile lor dulci indragite de publicul larg si cu efectele vizuale de exceptie. Totusi, Up este nivelul de excelenta al acestora, fiind un film care iese din spatial fanteziei, prezentandu-ne viata reala in cele mai dulci si mai amare nuante. Up ne arata ordinarul si extraordinarul, deopotriva si ne face sa le intelegem pe amandoua la fel de bine. Si toate astea cu animatii glossy si efecte 3D reusite.

Cred ca stiti deja cat de innebunita am fost dupa desene animate cum au fost Wall-E, Kung Fu Panda, Over the Hedge, Ratatouille, Bolt. Si cu toate acestea va pot spune ca nici unul dintre aceste desene animate din ultima vreme nu s-a comparat cu Up.

Ce spun criticii despre Up?

Up este unul dintre putinele filme la care am vazut doar cronici cu A si 10, indifup desene animate 2009 film pixar walt disney edward asner christopher plummer pete docter bob peterson comedieerent daca este + sau -. Iar sintagmele “un film minunat”, “un film extraordinar” sau “un film dulce” par a fi omniprezente in respectivele recenzii.

Roger Ebert spune in Chicago Sun-Times despre Up ca este un film minunat, cu personaje credibile care trec de zona de desene animate, cu o paleta de culori foarte reusita si potrivita contextului. Matt Pais de la Chicago Tribune spune despre Up ca este o poveste despre dragoste si aventura care merita sa fie celebrata, o poveste emotionanta si plina de iubire, care nu uita sa ne si amuze si sa ne faca sa radem in hohote.

Claudia Puig in USA Today spune despre Up ca este o desfatare vizuala up desene animate 2009 film pixar walt disney edward asner christopher plummer pete docter bob peterson comediefantastica, care ne duce pe culmile romantismului, aventurii si bucuriei de a trai cu ajutorul unei case plutitoare ajutata de baloane colorate.

In concluzie, va invit sincer sa va inarmati cu multe baloane colorate si sa va bucurati de viata, sa nu uitati sa iubiti si sa traiti din plin si, mai ales, sa nu care cumva sa ratati filmul Up.



Sursa www.raluk.ro

Categorie : Cinema, trailere | Vazut: 1783 | Adaugat de : andutzuzu | Rating: 5.0/2
Toate comentarile mai : 0

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Design de ... nici nu stiu de cine, dar nu conteaza  © 2024
Website builderuCoz